July 23rd 2018

Lal Lal Lal: Neptunalia

Tenho, Helsinki

Lal Lal Lalin NEPTUNALIA

Live: Ilpo Numminen, Olli Aarni & Mia Tarkela, Sushi Jugend + DJ Paukku

NEPTUNALIA oli antiikin Roomassa Neptunuksen kunniaksi vietetty juhla, jota vietettiin todennäköisesti 23.7. Neptunusta juhlittiin erilaisin seurapelein ja juhlaa varten rakennetuissa risumajoissa herkutellen ja ryypiskellen. Muut festivaalin seremoniat ovat nykyisin tuntemattomia.

Neptunalian mukaan on nimetty Lal Lal Lalin uunituore kokoelma, jonka julkaisua juhlistetaan Tenhossa 23.7. herkutellen, ryypiskellen ja musiikista nautiskellen. Kokoelma on rakkaudenosoitus merelle ja vedenalaiselle maailmalle. Kokoelmalla kullaan vedenalaista ja merellistä musiikkia seuraavilta artisteilta: David Edren, H. Takahashi, Non Local Society, Miaux, Nuslux, Olli Aarni, Ilpo Numminen, Kuupuu ja Marja Ahti. Levyn kannen on taiteillut Leon Sadler. Levy on julkaistu yhteistyössä Ikuisuuden kanssa.

Tilaisuudessa julkaistaan myös tuoreet kasetit Accoulta, Mikko Lagerbohmilta sekä Sushi Jugendilta. Kaikki esiintyjät ovat laatineet erityisen Neptunaliaan sopivan keikkasetin. DJ Paukku soittaa äänilevyiltä vedenalaista tunnelmamusiikkia.

Vapaa pääsy!